onsdag, juni 27, 2007

Roadtrip, stöld och kusinbarn

Mamma, pappa, Andreas, Helena och jag tog en roadtrip till Sundsvall idag. Gick runt lite på Birsta City (Som sög totalt, då det knappt fanns nå butiker för det är nytt. Jag är fortfarande bitter för att det inte fanns något Gina Tricot). Käkade på IKEA,, och jag och Andreas som stod först i vårt gäng höll på att skratta ihjäl oss, då mannen innan oss hadde en tallrik med MASSOR av vaniljsås, och under skymtade konturerna av ett litet berg av någon oidentifierad kaka (hon i kassan trodde det var äppelkaka) Mannen var så fruktansvärt rolig, och frågade oss om vi visste vad det var för kaka han tagit, för själv hade han inte en aning.
Pappa gick till bilen och Nicky, medan vi fortsatte, (I hopp om att stöta på ett Gina Tricot) . Efter ett tag ringer pappa, och då visar det sig att någon jävel har snott de svindyra märkesventilhattarna på vänster fram- och bakhjul. Bilen är tre veckor gammal, och redan har de klippt till. Idioter! Men vi får vara glada att de inte försökt bryta sig in i bilen (då den stod med rutorna glipade för Nickys skull. Så då blev man bitter för Gina och ventilhattar.

Drog upp till Sollefteå och morbror och moster Bertil och Barbro. Väl där träffade vi kusin Helena och snart 4åriga kusinbarn Olivia. När vi ska äta kommer kusin Rosie och Tony med 2 åriga kusinbarnet Simon. Simon var helt underbar, och HELT förälskad i Nicky. Gick runt och sa "vovvi" och skulle klappa och kela hela tiden :P Helt supermysig. Bertil och Barbro har även ett träd som ser ut som att det är upp och ner :P Bilder finns nedan.



16,5 dagar kvar till Taizé



Caroline Pettersson










Inga kommentarer: