söndag, april 29, 2007

Konfafesten 2007

Var i Uppsala hela dagen igår på Konfafesten 2007. Har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv faktiskt när jag tänker efter. Vissa saker imponerade, men hur roligt är det att sitta och lyssna på en kille som berättar om gången då toalettdörren gick i baklås? Och den föreläsningen ville de flesta gå på, eftersom den var döpt till "blatte för en dag". Boring.. Det följdes tätt av en tjejs egenkomponerade teaterföreställning på en timme som gjorde oss 30 minuter försenade till den exklusiva middagen i Fyrishov. Well, let us just say that she couldn't speak english. Och VERKLIGEN inte sjunga. Som Andreas och jag tydligen jämt sa när vi var små: "Vi kan heller inte sjunga, men vi försöker i alla fall inte". Nej just det.
Middagsunderhållningen var.. Låt oss säga.. Obarmhärtig. Katastrofal. Misslyckad. Den sög, rätt ut sagt. Och visst var det synd att stackars lille Kalle blev så dålig i magen ;)
Stod på knä på sätet och pratade med Sunshine och Johanna nästintill hela vägen hem, så mina knäskålar svider. Smällar man får ta. Vi hade i alla fall roligt.
Och just det, det var vi som åkte med Lönns Buss Viking Line, och med den bästa busschauffören man kan tänka sig. Menar, hur många fick åka buss ända hem? ;)

Göteborg på torsdag.

Caroline Pettersson

Inga kommentarer: