måndag, november 05, 2007

Åååå dobidoobidoo!

har fortfarnade inte fått ut nå bilder på min lägenhet. Fy skäms, jag vet.
What's new, then? Jo, nog fan känner man av alkolisttendenserna. Funderar på om man ska gå ner en vacker dag och sätta sig bland eliten utanför Bolaget för att testa på vad som väntar en om man inte tar sig i kragen och rycker upp sig..
Men efter vad som hände i natt, så kommer jag inte dricka en droppe till förrän det är dags för det traditionella juldagsfirandet på Statt. Yes indeed.. Men visst drog vi några lakritsshots inför Diskplockaren, som hade hittat till ny mark. Did you rock the world, baby? tack för senast, by the way..
Mamam hade sin 50årsfest i fredags också.. Sju i helvete vilket drag. Nykter var man och körde v70 automat hel kvällen hit och dit, vilket satte sin spår när man skulle köra morbrors manuella v70 och brorsans manuella 850 efteråt. "Du måste koppla också, annars går det här åt helvete...." ..... "Jaaa.. där rök den växellådan...". Var väl inte allt för nöjd på mamma när man man crashlandade i sängen efter kl 5 på morgonen, trött som ett murbruk. Men visst lyckades man snappa upp ett ch annat skönt klipp med videokameran ;)


Nej, God natt mer er, Sverige!


Caroline Pettersson

Inga kommentarer: